Voorpagina Over het Platform Ultralopen

Regionale activiteiten

forum.ultraplatform.nl

Zoeken

feed-image RSS feed

Over het Platform Ultralopen


Huishoudelijk Reglement Ultraplatform Afdrukken E-mailadres
Geschreven door bestuur   
zaterdag 13 augustus 2011 09:25
Ultraplatform, vereniging ter bevordering van het ultralopen in Nederland
HUISHOUDELIJK REGLEMENT
19 augustus 2011
 
Art. 1 Algemeen
De naam van de vereniging is "Ultraplatform, vereniging ter bevordering van het ultralopen in Nederland", kortweg Ultraplatform. Als vestigingsplaats geldt de woonplaats van de secretaris; het postadres van de vereniging is: woonadres secretaris; de bankrekening voert het woonadres van de penningmeester.
Juridisch gezien heeft de vereniging slechts een informele status. De vereniging kent geen statuten, alleen een huishoudelijk reglement. Ook is er geen notariële akte opgemaakt bij de oprichting en is het Ultraplatform niet ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.
 
Art. 2 Doel
Ultraplatform is een onafhankelijke vereniging van en voor alle Nederlandse ultralopers die zich ten doel stelt om de beoefening van de ultraloopsport in Nederland te bevorderen, zowel in kwantitatieve als in kwalitatieve zin.
Lees meer...
 
Notulen ledenvergadering 14 febr 2010 Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Henri Thunnissen   
donderdag 18 februari 2010 19:33

Notulen ledenvergadering Platform Ultralopen - 14 februari 2010, Amerongen

Lees meer...
 
Platform kijkt uit naar 2010 Afdrukken E-mailadres
Geschreven door redactie   
woensdag 17 februari 2010 09:40

Terugkijken op 2009, vooruitblikken naar 2010. Dat was de insteek van de algemene ledenvergadering van het Platform Ultralopen afgelopen zondag in Aart Stigter's Sport- en gezondheidscentrum te Amerongen. Een toepasselijke lokatie, want waar heb je nu een beter uitzicht over het ultra-landschap dan vanaf een (Utrechtse) heuvelrug? Als aperitiefje ondernam een klein gezelschap een ontspannen trainingsloop over de besneeuwde heuvels in de bosrijke omgeving. Vervolgens was een gezamenlijke maaltijd gepland. De uitbaters van eetcafé Een wereld van Verschil staken hun teleurstelling over de lage opkomst niet onder stoelen of banken, maar het Platform-bestuur bleef er tamelijk nuchter onder. Wat uiteindelijk telt zijn niet de cijfers, maar de toegevoegde waarde van het Platform voor het Nederlandse ultralopen, als wedstrijd- en als breedtesport.

Lees meer...
 
Agenda ledenvergadering Platform Ultralopen Afdrukken E-mailadres
Geschreven door bestuur   
donderdag 11 februari 2010 22:37

Agenda ledenvergadering Platform Ultralopen

zondag 14 februari 19.00 – 21.30 uur

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>